Vårstädning i garderoben!

I dag var det dags för den årliga vårstädningen i garderoben! Visserligen är vädret inte särskilt vårigt idag, snöigt och slaskigt, men jag tänker positivt och att det snart är varmt igen :)

Jag brukar alltid förvara kläder som jag inte använder i en kartong på vinden, och så gör jag en rejäl rensning i garderoben varje vår och varje höst. I dag var det dags. Har rensat ut en del som jag inte ska ha kvar, lagt upp vinterjackor och nyårsklänningar på vinden och bytt ut mot shorts och sommarklänningar, känns riktigt härligt!

Det är alltid lika kul att hämta ner den där kartongen och se vad det finns i den, och man blir så glad när man plockar upp alla färglada sommarklänningar och vet att det snart kommer var tillräckligt varmt för att använda dem.Leave a Reply

Your email address will not be published.