Tjänat pengar på tradera!

I våras någon gång la jag upp den här bilden på bloggen och berättade om den fantastiska utförsäljningen på BikBok när man fick fylla en hel kasse med kläder för 300:-

Nu såhär några månader senare kan jag berätta att ett par stretchjeans och några linnen har blivit favoriter som jag använder varje dag. Några av grejerna gav jag bort till min syster, och några av grejerna sålde jag på tradera igår, för 330:- (!!!) Så på den där kassen med kläder har jag helt enkelt fått nya favoritkläder helt gratis + tjänat 30:- Fantastiskt!

För övrigt har jag sålt gamla kläder, böcker och annat som bara låg och skräpade och tog plats för totalt 800:- senaste veckan, och jag ska slänga upp ett gäng auktioner till. Älskar tradera!Leave a Reply

Your email address will not be published.