Söta små påskägg – ljus i äggskal

Jag såg den här idén i en tidning för flera år sen och har velat prova sedan dess, och i år tog jag mig äntligen tid att göra söta små ljus i äggskal. Hur du färgar äggskal kan du läsa om här, och ett inlägg om att gjuta ljus kommer så fort jag får tid, blir nog nästa vecka nån gång :)8 thoughts to “Söta små påskägg – ljus i äggskal”

 1. Åh vad söta :)
  Såna skulle du ju lätt kunna sälja till påsk.

  Kul att du bloggar igen föresten, hade missat det så ska läsa lite nu när jag äter frukost:)
  Kram

  1. Tack så mycket :) Ja, absolut, får bli till nästa år, är lite sent ute nu ;) Ja, började blogga för ett par veckor sen, är riktigt kul :) Kram!

 2. Åh vad fyndiga ljus! Jättesöta och verkligen “påskiga” :)

  Det är ett smart sätt att designa på och bra blev det ju :). Jag fick faktiskt en liten idé till designen som jag tror att jag ska köra på. Får se hur det blir men nog blir det bättre än nu :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.