Som ett brev på posten!

Jag har precis läst Babben Larssons bok Jag vägrar dö nyfiken (jo, jag vet, jag har tjatat en del om den men den är fantastiskt bra) och kommit fram till att hon är inte bara en rolig komiker utan en fantastisk människa på alla sätt och vis, jag gillar verkligen henne!

Hon har vart med om en hel del och bland annat blivit utbränd och håller i föreläsningar inom hälsa och friskvård, och jag har tänkt att det skulle vara jättekul att gå på nån sån någon gång.

Och så kommer det här med posten! En två timmars föreläsning om friskvård på Eskilstuna stadsteater – perfekt! Visserligen kostar den 400 kronor, men det tänker jag unna mig själv! Sen bokför jag det på företag så känns det ännu bättre, då är det inte något jag bara gör för nöjes skull utan det är en investering för mitt företag! ;)

Friskvård a la Babben

Leave a Reply

Your email address will not be published.