Några favoriter ur IKEAs barnsortiment

Varje gång jag är på IKEA kan jag inte låta bli att gå runt på barnavdelningen och förundras över alla fantastiskt fina saker och längta till den dagen då jag själv får inreda ett barnrum.

En favorit sedan tidigare är mammut-serien vars former får mig att tänka på Alice i underlandet eller något annat sagoland. En ny favorit som jag upptäckte igår var diverse mjuka små saker i tyg som en frukostbricka, små bakverk, och en bondgård med tillhörande traktor och djur, så himla söta!

Bilder från ikea.com

One thought to “Några favoriter ur IKEAs barnsortiment”

  1. Haha jag kunde inte låta bli att leka med de där bondgårdsdjuren förra gången jag var på IKEA! De var så inbjuande :P. De har riktigt häftiga tygsaker faktiskt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.