morgonreflektioner på ett tåg mot Stockholm

Sitter på tåget på väg mot Stockholm. Ska hälsa på Marcus och min syster över helgen. När klockan ringde halv åtta i morse sov jag djupt, men det var bara att kliva upp. Efter att ha pluggat och jobbat hemifrån i nästan ett år har jag glömt hur det känns att gå upp tidigt, slänga i sig frukosten lite snabbt och ge sig iväg. Mådde nästan lite illa av att äta frukost innan jag riktigt vaknat till. Trodde aldrig att jag skulle säga det men nu börjar jag förstå dem som har svårt att äta frukost på morgonen. 

Lyckligtvis det ju bara en engångsgrej. Jag ska fortsätta jobba hemifrån och från och med nu ska jag sluta ta mina lyxiga morgnar för givet. Njuta av att kunna sova till åtta-nio, gå upp när jag känner mig utvilad, äta frukost i lugn och ro framför tvn eller datorn och sen bara övergå till att jobba, fortfarande iklädd pyjamas. Underbart!

One thought to “morgonreflektioner på ett tåg mot Stockholm”

  1. sv: Oj jag visste inte ens att jag hade en länk, tack ^_^
    Ja det är lite varmare här i söder, igår hade vi nästan 15 grader, riktigt skönt var det! Hoppas att våren kommer igång ordentligt i e-tuna också snart. Snön är väl borta nu i alla fall?

Leave a Reply

Your email address will not be published.