En strålande morgon!

Äntligen! så har jag lyckats vända dygnet rätt igen. Har knappt jobbat något senaste två veckorna, så har kunnat sova hur länga jag velat, och det har jag gjort med. Förra veckan tänkte jag att “Nej, nu måste jag försöka komma upp i tid, gå och jobba om de ringer från jobbet” men varje morgon när klockan ringde stängde jag bara av den och sov vidare. De ringde från jobbet nån dag med, men jag stängde bara av telefonen halvt i sömnen och sov vidare. Vaknade bortåt tio och tänkte att “men va fan, i morgon måste jag gå upp i tid” men sen vart det likadant igen.

I går kväll bestämde jag mig för att den här veckan ska jag gå upp klockan sex varenda morgon. Om de ringer från jobbet ska jag vara redo att bara åka iväg. Jag ska gå up, tvätta av mig och äta frukost. Och om de inte ringer och om jag fortfarande är trött en timma senare, då kan jag väl gå och lägga mig igen, fine, men upp ska jag!

När klockan ringde klockan sex i morse var det inte ens särskilt jobbigt att gå upp, trots att jag bara sovit en fyra-fem timmar. Jobbet har inte ringt, men det är jag ganska glad för, för det är en strålande morgon! Tror jag ska ut på en promenad, eller kanske cykla till parkenbadet och simma!

Leave a Reply

Your email address will not be published.