Kreativitet!

Har suttit vid datorn och funderat över mitt varumärke och min nya hemsida från och till i hur många månader som helst nu känns det som, men jag har kört fast. Så jag kom fram till att jag behövde byta miljö. Sagt och gjort, jag flyttade mig två meter, från datorn och skrivbordet till soffan och soffbordet :P

Fast den stora förändringen är ju att jag bytte från digitalt till analogt. Skrev ut lite bilder och typsnitt som jag jobbat med i datorn, plockade fram gamla tidningar och trycksaker som jag sparar på för inspiration och plötsligt fick jag massor av inspiration! Sprang runt i lägenheten och samlade ihop prylar som kändes inspirerande.

Så nu har jag jobbat med att skapa analoga moodboards, som jag fotat för att lägga in i datorn, där jag kan klippa och klistra och göra nya digitala moodboards, verkligen jättekul process :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.