Mitt fina apelsinträd

I dag har jag planterat om blommor. Så härligt när man får göra det varje vår tycker jag, ger såna vårkänslor. Jag tycker att mitt apelsinträd passade fantastiskt fint i den där krukan :)

Jag har även passat på att sätta ner några grapefruktkärnor i jord, så vi får se om det blir något av dem. Förra våren planterade jag ju 10-15 apelsinkärnor som blev fina plantor, men dom dog en efter en under vintern tyvärr, även mitt apelsinträd tappade alla blad, men sen började det växa igen. Nästa vinter ska jag nog skaffa nån lampa till citrusväxterna.

One thought to “Mitt fina apelsinträd”

  1. Välkömmen tillbaks med till bloggen, har saknat dej. Nästa tisdag ska vi åka till moster du jag och mormor och laga en jättegod middag till din bästa moster. Fint det blev med skrivbordet och apelsinträdet. Nu måste jag skynda till tåget. Kram mamma

Leave a Reply

Your email address will not be published.