Massage, rekryteringsmässa och dans

I går var jag på massage hos Helena. Det var fantastiskt skönt och hon visade mig lite olika övningar jag ska göra för att stärka upp mina muskler så jag inte får ont när jag sitter vid datorn. Jag lovade att göra dem varje kväll tills nästa gång vi ses om två veckor. Det blev inte riktigt så dock, men jag tycker jag har en ganska bra ursäkt.

Efter massagen kom pappa hit och fick se min lägenhet, sen var vi på rekryteringsmässa i både Eskilstuna och Västerås, det gav väl inte så mycket men var trevligt med en utflykt och kul att träffa pappa. Dagen avslutades med att pappa bjöd på pizza.

Sen han jag hem och vila en timma, sen var det dags för dans. Min första danslektion på flera år, men det gick över förväntan. Styrketräningen i uppvärmningen var extremt jobbig dock, det märktes att min kropp inte var i riktigt så bra form som den har vart tidigare.

När jag kom hem var allt jag orkade med en snabb dusch, sen stupade jag i säng innan klockan ens slagit nio. Så jag tyckte det var rätt ok att skippa styrkeövningarna ändå. Men i kväll är det dags, har till och med lagt fram hantlarna och lappen med övningar på sängen så jag inte ska glömma :)

One thought to “Massage, rekryteringsmässa och dans”

  1. Taack :). Ja jag hoppas på det, hemma i Skåne har de säkert kommit redan. Ska kika efter dem när jag kommer hem i morgon. Samma här, har också hyresrätt så de allra roligaste sakerna får man skippa men det är som du säger, man kan göra mycket roligt ändå :).
    Hoppas att det går bra med hantlarna ikväll! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.