Jag fick lägenheten!

Jag var och tittade på en supermysig lägenhet förra veckan. Visserligen minimal, 25 kvm med kokvrå, (jämför det med min stora luftiga tvåa på 63 kvm jag bor i nu) och mindre än jag någonsin bott förut. Men ändå, jag blev kär bara jag klev in. Ljus och fräsch med stora fönster rakt ut mot gågatan i Eskilstuna city. Hela huset kändes väldigt trevligt med bra tvättstuga, cykelrum, soprum, stort vindsförråd o.s.v.

Jag tvekade lite i några timmar om jag skulle klara av att bo på så liten yta, men med tanke på det centrala läget mitt i stan (2 min. till mitt kontor, 10-15 min till Marcus och de flesta av mina vänner), och så en otroligt låg hyra på det, så var det ingen tvekan.

Jag mailade och sa att jag ville ha den, fick svar att jag skulle fylla i en intresseanmälan och sen har jag väntat sedan dess. Bara fyra dagar men det har känns som en evighet. Och i dag fick jag svar att jag fått lägenheten om jag vill ha den. Klart jag vill!

Nu väntar det roliga med att fundera ut hur jag ska inreda, har redan börjat bläddra igenom mitt gigantiska arkiv av inspirationsbilder ;)Leave a Reply

Your email address will not be published.