Jag behöver sol!

Har gått omkring och känt mig som en zombie i flera veckor nu. Sover bra på nätterna men är ändå trött hela dagarna och sover middag ett par timmar varje eftermiddag. När jag kom ut från jobbet i dag möttes jag av strålande sol, och det slog mig att jag inte sett solen på hur länge som helst, inte konstigt jag känner mig trött. Jag påverkas alltid väldigt mycket att att det blir mörkare på hösten, och inte blir det bättre när det är mulet och regnigt hela tiden, jag behöver solen! Så det var verkligen underbart med fint väder idag, känner mig redan lite piggare :)

Fast det är nog inte bara avsaknaden av solljus som gör mig trött, beror nog på för mycket jobb (på väldigt blandade tider) och för lite vila och träning.

Har bestämt mig för att försöka få in lite mer rutiner i vardagen och vara noga med att hålla dem, sova och äta regelbundet, försöka komma ut en stund varje dag och få lite dagsljus och röra på mig. Det behövs när det är mycket jobb, får hoppas att det hjälper :)Leave a Reply

Your email address will not be published.