Inredningsplaner

Det är ju så fantastiskt kul att få inreda en lägenhet helt från början. Lägenheten i Stockholm kändes alltid så tillfällig då vi hade planer på att flytta närmare stan eller resa eller något annat och alltid tänkte att “vi kommer nog bara bo här några månader till” men här ska jag bo länge, så bara att sätta igång och göra så fint som möjligt!

Jag gillar ju så många olika stilar, så först hade jag tankar på att låta kök och vardagsrum vara ljusa med mycket vitt och inslag av naturmaterial och grönt, att göra sovrummet i orientalisk stil, och badrummet i rött/svart/vitt, men det lutar nog mer och mer åt att hela lägenheten får samma stil i stället, det där ljusa naturliga med inslag av härligt vårgrönt. Sen kan man ju bara byta ut det gröna mot någon annan accentfärg om man tröttnar.

Vad tycker ni? Vilka inredningsstilar gillar ni? Hur tänker ni kring olika stilar, material och färger?

inredningsdetaljer i grönt

ljusa färger i kök och vardagsrum

badrumsdetaljer i rött svart vitt

badrum i rött svart vitt

orientaliskt sovrum

One thought to “Inredningsplaner”

  1. Jag håller med dig Frida, det är riktigt kul med inredning! Jag (och även min sambo) gillar båda naturmaterial. Vårt vardagsrum går i vitt, ljusgrönt och möbler i valnöt. Sovrummet har jag dock inrett med ekmöbler och “havstema”, men det är inte riktigt klart än. Är på jakt efter marinblå gardiner men det verkar som att de inte vill bo i vårt sovrum för de vill inte bli hittade. Den orientala stilen är också mysig tycker jag, skulle vilja inreda balkongen i en lite orientalisk stil. Köket går i rött, svart och grått. Måste jag välja en stil så skulle jag inredning med naturmaterial, fondväggar med olika stensorter tycker jag är riktigt häftigt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.