Hotellweekend i Stockholm!

Efter att ha jobbat 9 helger i rad på Villa Etuna ska jag äntligen vara ledig, känns underbart! Även om jag tycker om mitt jobb där och jag är ledig en del vardagar så saknar jag ändå att vara ledig på helgerna, och framför allt att vara ledig tillsammans med Marcus.

I morgon åker vi till Stockholm och har bokat rum på ett jättemysigt hotell. Ser verkligen fram emot att ha sovmorgon tillsammans och sen få äta god frukostbuffé. Frukosten är verkligen det bästa med att bo på hotell, älskar det!

Vi ska hälsa på min syster, träffa mamma, en kompis till Marcus och kanske gå på stan lite om vi hinner. Jag återkommer efter helgen och har säkert en del foton att visa då :)

Trevlig helg!

Foton från hotels.comOne thought to “Hotellweekend i Stockholm!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.