Härligt vårväder och trevligt besök!

Jag har haft några riktigt härliga dagar. I söndags tog jag en promenad runt djurgården, det var så varmt så jag fick ta av mig både jacka och mössa. Såg blåsippor, citronfjärilar, en nässelfjäril och en humla, och jag tänkte att nu är det verkligen vår! Tänkte också att det hade vart gott att ha lite lunch med mig.

Så på måndagen packade jag väskan med lunch och kurslitteratur, gick till djurgården och satte mig på en bänk i solen. Det var riktigt varm och jag satt där i bara linne och fick lite färg till och med :)

I dag har jag haft besök av mamma, mormor och moster. Först tog vi en promenad, sen gick vi hem till mig och åt. Mormor hade lagat en sån där god köttgryta med kantareller som bara hon kan göra. Jag avslutade dagen med lite massage hos Helena, fantastiskt skönt som vanligt!

One thought to “Härligt vårväder och trevligt besök!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.