Härliga färgstarka pelargoner

Jag fick denna pelargon i present av min mormor för flera år sen. Jag var väl inte jätteförtjust då jag såg den som en typisk tant-blomma. Men den fick stå på min balkong och blommade helt fantastiskt hela sommaren och långt in på hösten. Och nu när jag tittar på bilderna såhär i efterhand blir jag lite sugen på att köpa en till balkongen. Är lite tveksam om vad Marcus skulle tycka om det bara… är ju inte riktigt lika macho som chili ;)

239 pelargon (4)

239 pelargon (1)

239 pelargon (3)

One thought to “Härliga färgstarka pelargoner”

  1. Jag har alltid tyckt att pelargonior varit så himla trista blommor, lite som du att det varit tantvarning på det hela… Tills för typ ett år sedan då jag verkligen insåg att det faktiskt är en väldigt fin blomma… Undra vad som hände där? Eller om det helt enkelt är som så att jag blivit “gammal” nu också :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.