Gympa i kvällssolen – underbart!

Kom precis hem från ett gympapass i kvällssolen. Friskis & Svettis har gratis gympa utomhus hela sommaren. Så himla härligt att stå på en stor gräsmatta precis intill vattnet i kvällssolen, tillsammans med hundratals andra människor (nej, jag överdriver inte) och träna. Vilken energikick!

Jag fick dock uppleva att jag inte alls är så vältränad som jag tror, hehe. Hon varvade kondition med styrka, armar med ben o.s.v. för att man ska hinna villa upp sig mellan. Men mot slutet värkte det i både armar och ben och var tungt och andas och jag tänkte att “oavsett vad det är för typ av övning som kommer efter den här så kommer jag inte orka det!” Men då kom det skön nedvarvning och stretching :)

Det var otroligt skönt att träna utomhus sådär, och det var absolut inte sista gången! Tisdagar och Torsdagar 19.00 i Vilsta (Eskilstuna) för de som vill veta ;)

2 thoughts to “Gympa i kvällssolen – underbart!”

  1. Hej och detsamma får jag säga, vilken trevlig blogg!! Att läsa, tänka och andas inredning är precis min grej just nu! Ja, förutom att träna då…

  2. Du skrev något om att man inte blir snygg av öl, men jag tycker redan du är snygg utan öl :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.