Gratisbio.se – en gratissajt som faktiskt fungerar!

Jag vet inte hur många olika gratissajter jag har vart medlem på där man ska samla poäng genom att anmäla sig till nyhetsbrev och delta i undersökningar och så får man några små pyttepoäng som man så småningom kan växla in till presentkort eller något annat om man orkar hålla på så länge.

Men nu har jag hittat Gratisbio.se, en gratissajt som faktiskt fungerar! Det finns en mängd olika sätt att tjäna poäng så alla kan hitta något som passar dem, och det går snabbt och enkelt med. Själv har jag lyckats samla ihop presentkort för 350 kronor på ett par månader, mest genom att bara logga in på gratisbio när jag ska handla saker som till exempel bläckpatroner eller kurslitteratur.

Bli medlem genom den här länken nedanför så får jag några poäng också ;)

Bli medlem på Gratisbio.se!

Leave a Reply

Your email address will not be published.