Google reader – det perfekta verktyget för dig som läser många bloggar, nyhetstidningar och liknande

För några veckor sen visste jag inte att Google reader fanns, och idag skulle jag inte klara mig utan det! De flesta känner säkert till blogglovin, man kan prenumerera på sina favoritbloggar och när man loggar in får man upp en lista på nya inlägg från bloggarna, som man kan läsa direkt på blogglovin, utan att behöva surfa runt på de olika bloggarna och kolla om de uppdaterats.

Google reader fungerar precis likadant, fast du kan lägga in vilka sidor du vill, bloggar, tidningar och nyhetssajter till exmpel. Det enda som krävs är att sidan har ett rss-flöde, och det har nästan alla bloggar och nyhetssajter idag.

Du kan lägga till hur många sidor du vill och sortera dem i olika mappar, stjärnmärka favoritartiklar med mera.

Det är helt gratis och enkelt att komma igång, det enda du behöver är ett Google-konto, prova här!

(och nej, det här är inte ett sponsrat inlägg, jag tycker bara det är ett så himla bra verktyg så jag vill dela med mig :) )Leave a Reply

Your email address will not be published.