Full av energi!

Det blev jobba idag i alla fall. De ringde lite senare och frågade om jag ville jobba, och jag tackade ja trots det underbara vädret. Men det kändes ok ändå, för äntligen fick jag jobba på klädlagret här i stan som jag velat göra hela tiden, i stället för bildelslagret i Strängnäs där jag fått vara hittills. Dagen gick riktigt fort jämfört med när jag är på det andra lagret, och så himla skönt att kunna ta cykeln!

Trots att jag bara sovit fem timmar i natt, jobbat i sju timmar, och tränat, så är jag inte det minsta trött, utan känner mig full av energi :D

Fick tråkigt besked om att Arvikafestivalen ställts in, men däremot har ett par kompisar redan börjat planera campingsemester, så det hoppas jag verkligen blir av, känner mig riktigt taggad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.