Frukost i soluppgången

Att gå upp 06.30 och äta frukost och göra sig i ordning bara i fall att de kanske ringer från jobbet och vill att jag ska vara där på en halvtimma (5km cykeltur) känns ju sådär när klockan ringer och det är kolsvart ute. Men det har faktiskt sin charm att äta frukost till nyhetsmorgon, läsa bloggar och se hur himlen skiftar från svart till mörkblå, till ljusare, och så plötsligt bländas man av solen rakt i ögonen, och till och med känner hur den värmer genom fönstret!

Jag känner mig betydligt piggare nu klockan åtta än när jag haft sovmorgon till 10-11, kanske borde gå upp sju varje morgon oavsett om jag ska jobba eller inte… (Verkar ju inte bli nåt jobb i dag för de har inte ringt än, så får se vad jag hittar på, kanske blir nåt mer inlägg här.)Leave a Reply

Your email address will not be published.