Framkalla foton till fotovägg

Jag har länge tänkt att jag ska göra en fotovägg. I mitt kontor/pysselrum ovanför mitt skrivbord har jag en jätteful tapet, (precis som i alla rum i huset :P ) så i väntan på att vi tapetserar eller målar om så tänkte jag täcka väggen med fina bilder. Jag har valt ut en massa bilder på saker som inspirerar mig och som jag blir glad av, och på personer som inspirerar mig. ca 30 bilder blev det. Så nu är det bara att vänta på att de kommer hem i brevlådan :)

Det finns många fotolabb som erbjuder framkallning på nätet, till dig som vill framkalla dina bilder snabbt och enkelt kan jag rekommendera framkallabilderonline.se som är en komplett svensk framkallningsguide.

Här är några av bilderna som jag skickat iväg på framkallning

collage


2 thoughts to “Framkalla foton till fotovägg”

  1. Blur säkert jättefint! Gillar din byrå m matchande burkar supermycket! Jag schemalägger också inlägg i förtid. Kan också göra flera inlägg nästan helt klara och sedan tar det bara en minut att göra helt klart. Jag har tre barn och när jag fick det första tog det ALL min vakna tid och det mesta av nätterna. Nu när jag har tre har jag varit tvungen att maxa min tid. Jag har alltid flera pyssel ligga de och ägnar mig åt dem i små små omgångar.
    Detta för att få något pysslat alls. Blir galen om jag inte får göra något pyssel. Gör kanske fem min av något när pastan kokar, fem min när barnen ser på tv. Får jag göra en kvart per dag är jag nöjd. Sen finns det ju vissa kvällar då jag struntar i städ etc och kör pyssel hela kvällen.

  2. När jag nu läser min kommentar verkar det ju helt superstressigt beteende. Lyckades inte riktigt beskriva det. 5 min pyssel blir som en energikick och en paus mitt i allt. Små skärvor av glädje i vardagssysslorna. Och nu klickar jag mig vidare innan jag läser detta och tycker att jag trasslade in mig ännu mer i mina förklaringar. Ha en bra kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.