Födelsedagsfirande i Stockholm

Nu var det längesen jag bloggade. Har haft fullt upp med att vara ute och njuta av det fina vädret, födelsedagsfirande, grillfest och så en hel del jobb på det. Här kommer lite bilder från min födelsedag som firades i Stockholm tillsammans med mamma och syster, en riktigt härlig dag!


Jag började med att köpa en mjukglass till mig själv och sitta och sola i kungsträdgården medan jag väntade på mamma.

Efter lite födelsedagsshopping mötte vi upp lillasyster och satte oss på en uteservering.

Sen tog vi en promenad genom stan och ner på söder där vi satte oss på en restaurang och blev kvar i många timmar med god mat, trevliga diskussioner och många skratt :)Godaste efterrätten jag ätit på länge, citronpaj med mjuk maräng.

Leave a Reply

Your email address will not be published.