Ett aldeles eget hus!

En barndomsdröm har gått i uppfyllelse. Vi har köpt vårt aldeles eget hus!

Jag växte upp med min familj i ett radhus i ett lugn villaområde. Vi hade en liten uteplats på framsidan där man kunde äta frukost i solen, och en veranda och liten gräsmatta på baksidan, där vi fick plats med både vinbärsbuskar, rabarber och smultron. Och utanför vårt staket fanns en stor gräsmatta och lekparker och gott om plats att leka på. Men jag kunde ändå inte låta bli att kika in i villaträdgårdarna när jag gick förbi, och avundas mina kompisar som bodde i riktiga hus. “En dag ska jag ha ett alldeles eget hus” tänkte jag.

Vi har tittat runt ett tag nu, jag och Marcus, gått på några visningar, men hela tiden tänkt att vi har ingen brådska, vi får säkert räkna med att kolla runt i ett eller kanske två år innan vi hittar något.

Men så plötsligt för ett par veckor sedan hittade vi ett hus vi ville ha, la ett bud, och vann budgivningen! Innan vi visste ordet av så hade vi köpt ett hus! Ett alldeles eget hus! Jag har fortfarande inte riktigt fattat det, men om knappt tre månader flyttar vi in :)

Photo 2014-05-03 23 35 33

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.