En vanlig förvirrad dag i mitt liv

För det mesta har jag rätt bra självdisciplin, går upp vid åtta och pluggar eller jobbar och försöker att hålla mig till det och inte göra en massa annat. Men de där dagarna då jag faktiskt ha tid över att göra annat, då kan det bli rörigt. Så här har min dag sett ut i dag:

09.00 Sätter mig vid datorn och börjar jobba. Efter en timma kommer jag inte längre för jag behöver feedback från en kund. Vet att kunden ska ringa vid 13, ge mig feedback, och att jag sen kan slutföra arbetet på en timma. Så jag tänker att jag börjar packa upp de sista kartongerna, när kunden ringer tar jag en paus, gör klart arbetet, och sen fortsätter jag packa upp.

10.00 Som planerat sätter jag alltså igång att packa upp och sprider ut grejer i hela lägenheten i väntan på att jag ska sortera upp dem och bestämma var de ska vara.

11.30 Äter lunch, och fortsätter packa upp lite.

13.00 Kunden ringer, jag får feedback och kan slutföra arbetet rätt snabbt.

13.30 Jag är fikasugen och går och tinar en muffins i mikron och tänker att jag ska göra lite te. Medan jag väntar på mikron får jag syn på ett par krokar som ska upp på väggen i köket, så jag tar fram skruvar och börjar torka rent väggen. Kommer på något jag ska hämta i vardagsrummet men fastnar vid datorn.

14.00 Sitter och slösurfar framför facebook och kommer på att jag håller på att packa upp kartonger, sätta upp krokar på väggen och göra i ordning fika på en gång.

14.15 Sätter mig och bloggar om det hela i stället för att avslut det jag påbörjat. Men ni blir det fika!

2 thoughts to “En vanlig förvirrad dag i mitt liv”

  1. Tycker känna igen mig, det blir lätt många saker på en gång och väldigt rörigt. Ska nu fålla dina byxor, sedan packa till simningen imorgon, ses då. Ha det bra/ Kram Mamma

    1. Hm… kan det möjligen vara så att jag ärvt det där beteendet från dig? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.