Det här med att packa upp…

…är inte så enkelt när lägenheten är väldigt liten och fylld med alldeles för mycket saker, hehe.

Så här såg det ut när jag lämnade den igår, efter att vi bara lastat in allt. Det är typ hela lägenheten som syns på bilden, större är den inte. Bakom hyllan nere till höger står sängen, och dörren längre bort i bilden leder till en liten kokvrå. En smal gång i mitten av lägenheten var allt jag hade, hehe.

I dag har jag burit upp lite grejer på vinden och börjat flytta saker fram och tillbaka, så nu börjar det faktiskt likna en lägenhet :)

Jag tror jag behöver göra mig av med lite växter, har lite för många :P

Utsikten genom fönstret, gågatan mitt i stan.One thought to “Det här med att packa upp…”

  1. Du har för mycket blommor till för få fönster och din lillasyster har för få blommor till alla fönster, det måste vara enkelt att ordna upp så att det blir bra för er bägge??? / Kram mamma

Leave a Reply

Your email address will not be published.