Det är lite mycket just nu…

Sitter på bussen på väg hem från pappa och bloggar via mobilen, är enda tiden jag har att blogga just nu. Efter en lång och seg sommar med alldeles för lite jobb (och därmed pengar) är hösten äntligen här och det är full fart!

Jag har upptäckt dock att det är lite svårt att svara på frågan “vad gör du nu då?” när man återser vänner och bekanta man inte sett på länge. Kortfattat så jobbar jag vidare med mitt företag med varumärken, design och webb, och nytt för hösten är att jag också tänkt börja föreläsa och hålla workshops. Och så har jag tre extrajobb; Idelab på högskolan, hm-lagret och så står jag i garderoben på Eskilstunas nya nattklubb villa e-tuna. …och så läser jag en kurs i innovationsrådgivning också, bara för att det är kul.

Så framöver blir det kanske lite glest här på bloggen, jag har fullt upp med att jobba och plugga som ni förstår :) Längre framåt hösten får jag säkert mer både tid och lust till att pyssla, fixa i nya lägenheten och blogga igen, så ni får hålla ut till dess :)One thought to “Det är lite mycket just nu…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.