Den där rösten i huvudet och den jäkla monologen!

Den där rösten i huvudet och de jäkla monologerna

Har ni också en inre röst i huvudet som håller långa upprepande monologer? Jag tror nog att de flesta har det mer eller mindre. Men min håller verkligen aldrig tyst! 

Mest är det tänkta konversationer med andra människor; diskussioner, telefonsamtal, mail, eller vad jag ska skriva på bloggen eller facebook-statusen när jag kommet hem. Som att den där rösten ständigt måste kommunicera med andra, bli hörd och bekräftad, varje vaken minut!

I kväll var jag på ett trevligt möte med ett gäng korpen-ledare. Jag har blivit erbjuden att börja som ledare i höst och funderat lite på det, men nu kväll blev det verkligen bestämt och det känns jättekul! 

Men. Den där rösten i huvudet har redan börja öva på hur jag kommer presentera mig själv  och mitt pass vid första tillfället. Tre gånger har den loopat presentationen nu! Och jag ska inte börja förrän i höst, så det kommer bli en jäkla massa fler gånger innan dess. Herregud! Kan den inte bara vara tyst en liten stund?

Nu ska jag i alla fall sova. Det har vart en lång dag så jag kommer däcka på två sekunder och sova sååå gott :)

God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.