Att få ihop alla bitar i livet…

Det blir en hel del djupa funderingar på bloggen just nu, men det är vad som pågår i mitt liv och jag behöver få ut det på något sätt, så ni får stå ut ett tag till, så kommer det nog lite mer lättsamma inlägg så småningom.

För ett par månader sen bestämde jag mig för att lämna allt gammalt bakom mig och börja om på nytt. Ny stad, nya vänner, bara tänka på mig själv, ta reda på vad jag vill och sen göra det.

Det tog några månader, men nu har jag äntligen lyckats lämna allt gammalt bakom mig och gå vidare. Men att ta reda på vad jag vill göra, hur jag vill leva, har visat sig vara mycket svårare än jag trodde. Det finns ju så mycket olika saker att välja på, och hur ska man få ihop allt?

Ena veckan umgås jag med nyttiga, hälsosamma människor, diskuterar träning och hälsa. Jag lägger upp träningsprogram för mig själv, och håller dem bra och känner att det börjar ge resultat.

Nästa vecka super jag skallen av mig, går på efterfest till sju på morgonen, badar i fontänen, och får för mig att jag vill köpa minishorts och skor med stilettklackar för det verkar gå hem hos killarna.

Och så bara någon dag efter går jag på nätverkslunch och minglar med framgångsrika företagare och skaffar viktiga affärskontakter.

Och jag kan liksom inte få ihop allt det här på samma gång. Dels känner jag mig helt schizofren för jag kastas från den ena miljön till den andra med helt olika människor. Och dels så blir det jäkligt rörigt och stressigt och fara fram och tillbaka och ha så mycket olika saker på gång samtidigt.

Jag vill göra en massa olika saker, prova nya saker, träffa nya människor, och jag tror att man kan göra det. Att det är helt olika typer av människor stör mig inte det minsta till exempel. Men jag vill samtidigt hitta ett lugn, en inre harmoni, en balans av aktivitet och vila. Och där är jag väldigt långt ifrån just nu. Och det tar på krafterna, jag känner mig helt slutkörd just nu!

Och nu kommer sista stycket där jag ska sammanfatta det hela och avsluta med en bra slutsats som jag kommit fram till, bara att jag inte kommit fram till något bra alls, förutom att jag känner mig förvirrad och trött.

3 thoughts to “Att få ihop alla bitar i livet…”

  1. minishorts och skor med stilettklackar tycker jag lät som en sjukt bra ide:P

    1. Det var klockan tre på natten, tyckte inte det var en lika bra idé när jag vaknade :P får räcka med att jag tog av mig legginsen mitt i natten för jag inte kände mig det minsta naken i min superkorta klänning just då, haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.