Att bo mitt i centrum

Att bo mitt i centrum är helt underbart! Jag förstod nog inte riktigt hur bra det var förrän jag verkligen flyttat in. Vi sov första natten i lägenheten i lördags. Jag och Marcus var på förfest utanför stan (väldig trevlig förfest med volleyboll och bad i tempererad pool). Runt tolv skulle alla in till stan, vissa åkte taxi, vi cyklade och vi bestämde en pub vi skulle mötas på. Det blev en som ligger precis i huset bredvid mitt, trevligt :)

Marcus och jag cyklade hem till mig, lämnade av cyklar och blöta badkläder, gick på toa, och sen ner till puben och mötte de andra. När det stängde tog vi med två kompisar och köpte kebab (gick förbi min lägenhet på vägen och gick på toa igen, praktiskt) tog med maten upp till mig och satt där och snackade ett par timmar, bra avslut på kvällen.

När vi vaknade dagen efter gick vi ner till Mc-donalds på andra sidan gatan och åt frukost, och sen gick vi ner till ån och la oss på en filt och halvsov.

Fantastiskt bra helg och så himla smidigt att ha nära hem från krogen och nära till fyllekäk dagen efter. Smidigt att bo mitt på gågatan och ha nära till precis allt annars också, inte bara när man ska festa ;)

Är sjukt nöjd med min nya lägenhet helt enkelt!One thought to “Att bo mitt i centrum”

  1. Tänk, jag trivs rätt bra ute i förorten. Fast e-tuna centrum är nog lugnare än sthlms innerstad :)
    Sry att jag inte svarade på din kommentar på en gång. Skulle göra det, sen kom något annat i vägen och ja…
    Fimo är i princip samma sak som cernit, det är bara två olika märken. Vi köper fimo för det är det panduro saluför :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.