7. Mina bästa vänner

Nu när jag fått lite mer inspiration och kommit igång och blogga igen tänkte jag att jag skulle fortsätta med den där listan  som jag började med för ett par månader sen. Jag har kommit till punkt 7. Mina bästa vänner.

Jag har egentligen inte särskilt många nära vänner, och svaret på vem som är min bästa vän är inte alls självklart, men det är tre personer som dyker upp i mitt huvud.

Den första är min syster, Hannah, tre år yngre än mig. Vi har vuxit upp tillsammans och alltid funkat väldigt bra ihop. Vi var nästan alltid sams när vi var små och jag var en snäll och ansvarsfull storasyster som tog hand om lillasyster. Våra föräldrar fick alltid beröm av dagisfröknar och barnvakter för hur snälla vi var. När våra föräldrar skildes flyttade pappa till en tvåa och vi delade rum ett tag. Hannah var kanske 13 och jag 16. Två tonårstjejer som ska dela på ett väldigt litet rum tillsammans. Det skulle ju kunna bli krig. Men det gick hur bra som helst och vi lånade kläder och grejer av varandra och tyckte det var riktigt kul att dela rum. Nu bor Hannah i Stockholm och jag har ju flyttat tillbaka till Eskilstuna, men vi försöker träffas så ofta vi kan ändå, blir väl nån gång i månaden eller så. Sist var i söndags då jag var i sthlm och hälsade på. Vi promenerade runt i stan hela dagen, stannade och åt lunch vid Karlbergs strand och köpte en glass i Vasaparken, fantastiskt trevlig och mysig dag!

Min bästa kompis när jag var liten var Eveline. Vi lärde känna varandra när vi var 6 år och växte upp i samma radhusområde tillsammans. Under många år så var vi absolut bästa vänner. Sen växte vi väl ifrån varandra lite nån gång under högstadiet, men började umgås mer igen när vi gick på samma klass på gymnasiet. Efter det har vi bott i olika städer men har ändå lyckats hålla kontakten. Vi har väl bara träffats ett par gånger per år under se senaste sju åren, men ändå känns det lika bra varje gång vi träffas, som om ingen tid har gått alls och vi kan sitta och prata i timmar.

Den tredje personen jag tänker på är Marcus. Vi var faktiskt tillsammans i nästan två år, men sen tog vardagstristessen över och känslorna tog slut. Det hela var ganska odramatiskt och vi kunde fortsätta att umgås som vänner på en gång vilket jag är väldigt glad för. I dag ser jag honom inte som ett ex utan som en vän. En väldigt nära vän som jag vet alltid finns där och ställer upp för mig om jag behöver. Han bor också i Stockholm och även honom träffade jag i helgen när jag var och hälsade på. Vi gjorde väl ungefär vad vi alltid brukar göra, gick ut och åt på en mysig pub, gick på bio, lagade middag tillsammans hemma hos honom och kollade på film. Och pratade och skämtade och skrattade en massa. Typiskt perfekt helg!

<3 Dag 1 – Presentation av mig själv.
<3 Dag 2 – Min första kärlek.
<3Dag 3 – Mina syskon.
<3 Dag 4 – Det här åt jag idag.
<3 Dag 5 – Min kärlek.
<3 Dag 6 – Min dag i detalj.
<3 Dag 7 – Mina bästa vänner.
<3 Dag 8 – Mina passioner.
<3 Dag 9 – En perfekt helg för mig.
<3 Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
<3 Dag 11 – Mitt arbete.
<3 Dag 12 – I min handväska.
<3 Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
<3 Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
<3 Dag 15 – Mina drömmar.
<3 Dag 16 – Fula ovanor.
<3 Dag 17 – Min favoritresa.
<3 Dag 18 – Min bästa födelsedag.
<3 Dag 19 – Något jag saknar.
<3 Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
<3 Dag 21 – Min önskelista.
<3 Dag 22 – Det här upprör mig.
<3 Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
<3 Dag 24 – Det här får mig att gråta.
<3 Dag 25 – Min skoltid.
<3 Dag 26 – Mina rädslor.
<3 Dag 27 – Min favoritplats.
<3 Dag 28 – Mina favoritskor.
<3 Dag 29 – Mina ambitioner.
<3 Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Leave a Reply

Your email address will not be published.