5. Min kärlek

Det här var en svår punkt… funderade på att skriva nåt i stil med att “det här känns för privat så jag hoppar över den här punkten” men kom fram till att jag vill vara fullständigt ärlig och bjuda på mig själv, så varsågoda :)

Jag har klamrat mig fast vid kärleken de senaste sju åren. Trott att så länge jag har en partner är jag trygg, då har jag någon som kan ta hand om mig om jag mår dåligt eller känner mig nere. Oavsett vad som händer, hur dåligt jag än mår, så har jag alltid en fast punkt i livet att hålla fast i när allting annat rasar. Men jag har insett två saker. 1. Tryggheten var en illusion, ingen annan kan ta ansvar för hur jag mår, det kan bara jag själv göra. 2. Att hålla fast vid ett förhållande av trygghetsskäl är inte äkta kärlek. Det betyder absolut inte att jag inte har vart kär eller älskat de jag har vart tillsammans med, för det har jag verkligen, men jag har hållit fast vid förhållandena av fel anledning, för att det känns tryggt och bekvämt, och av kärlek i andra hand.

Men nu äntligen har jag fått en riktig omstart. Mitt fokus i livet just nu är att komma igång med mitt företag, hitta nya kompisar i Eskilstuna att umgås med, att träna, och att och få rutiner i vardagen när det gäller företaget, extrajobbet, träning och fritid. Det är tungt i bland men det går bättre och bättre. Från mörker med små ljusglimtar som kommit allt tätare, känns livet nu som ljus med små svackor som kommer mer och mer sällan.

<3 Dag 1 – Presentation av mig själv.
<3 Dag 2 – Min första kärlek.
<3Dag 3 – Mina syskon.
<3 Dag 4 – Det här åt jag idag.
<3 Dag 5 – Min kärlek.
<3 Dag 6 – Min dag i detalj.
<3 Dag 7 – Mina bästa vänner.
<3 Dag 8 – Mina passioner.
<3 Dag 9 – En perfekt helg för mig.
<3 Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
<3 Dag 11 – Mitt arbete.
<3 Dag 12 – I min handväska.
<3 Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
<3 Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
<3 Dag 15 – Mina drömmar.
<3 Dag 16 – Fula ovanor.
<3 Dag 17 – Min favoritresa.
<3 Dag 18 – Min bästa födelsedag.
<3 Dag 19 – Något jag saknar.
<3 Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
<3 Dag 21 – Min önskelista.
<3 Dag 22 – Det här upprör mig.
<3 Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
<3 Dag 24 – Det här får mig att gråta.
<3 Dag 25 – Min skoltid.
<3 Dag 26 – Mina rädslor.
<3 Dag 27 – Min favoritplats.
<3 Dag 28 – Mina favoritskor.
<3 Dag 29 – Mina ambitioner.
<3 Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Leave a Reply

Your email address will not be published.