2. Min första kärlek

Min första kärlek hette Anders. Vi gick i samma klass på låg- och mellanstadiet. Han var blond, blåögd, söt och charmig. När skolfotona hade kommit och det var dags att byta kort med varandra stod alla tjejer i kö för att byta kort med honom :) Jag vet i och för sig inte om man kan kalla det kärlek direkt, men ni vet hur det var, man var ju tvungen att vara kär i någon, vems initialer skulle man annars klottra ner i dagboken och i skolböckerna och rita hjärtan runt?

Min första riktiga kärlek var John. Vi var 15 år och var tillsammans ett par månader. Jag var otroligt förälskad i honom. Jag vet inte om jag nånsin haft så starka känslor för någon annan efter det, även om jag haft fler långa seriösa förhållanden. Men så där kär som man är när man är 15 år, det kan man nog bara vara när man är 15 år. När han gjorde slut blev jag så ledsen att jag bestämde mig för att jag inte ville komma över honom. Det har lett till att jag i dag, tio år senare, förmodligen skulle få hjärtklappning och handsvett om jag fick syn på honom på stan, vilja springa fram och säga hej och vilja gömma mig på en och samma gång. Hehe… lite konstigt när man tänker på det.

>> Dag 1 – Presentation av mig själv.
>> Dag 2 – Min första kärlek.
>>Dag 3 – Mina syskon.
>> Dag 4 – Det här åt jag idag.
>> Dag 5 – Min kärlek.
>> Dag 6 – Min dag i detalj.
>> Dag 7 – Mina bästa vänner.
>> Dag 8 – Mina passioner.
>> Dag 9 – En perfekt helg för mig.
>> Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
>> Dag 11 – Mitt arbete.
>> Dag 12 – I min handväska.
>> Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
>> Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
>> Dag 15 – Mina drömmar.
>> Dag 16 – Fula ovanor.
>> Dag 17 – Min favoritresa.
>> Dag 18 – Min bästa födelsedag.
>> Dag 19 – Något jag saknar.
>> Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
>> Dag 21 – Min önskelista.
>> Dag 22 – Det här upprör mig.
>> Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
>> Dag 24 – Det här får mig att gråta.
>> Dag 25 – Min skoltid.
>> Dag 26 – Mina rädslor.
>> Dag 27 – Min favoritplats.
>> Dag 28 – Mina favoritskor.
>> Dag 29 – Mina ambitioner.
>> Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Leave a Reply

Your email address will not be published.