Om

FridaJag älskar färg och form! Att måla och pyssla och skapa med händerna är det bästa jag vet. Det är ett sätt att uttrycka mina känslor när jag är glad och det är min terapi när jag mår dåligt, det är en väldigt stor del av vem jag är.

Jag gillar att prova nya saker och experimentera och se vad det blir. Jag är också intresserad av personlig utveckling och kopplar gärna ihop det med skapande.

På den här webbplatsen försöker jag samla allt som jag gör, och det varierar lite beroende på vad jag själv känner för. Men i stora drag så gör jag olika typer av hantverk som jag säljer i min webbshop, jag målar och ritar mönster som finns att köpa på olika produkter på Society6, och jag håller ibland i kurser i pyssel och kreativt skapande.

På bloggen hittar du en blandning av både mitt skapande och andra saker från min vardag, till exempel mitt hus och min trädgård som jag älskar att ta hand om! Jag skriver om inredning, hantverk, pyssel, en hel del tips och idéer och DIY-beskrivningar.

Om mig
Jag skulle kunna skriva en hel bok om allt jag har gjort och hur jag har utvecklats, kanske gör jag det en vacker dag :) Men i korthet så har jag tidigare jobbat på webbyrå/IT-företag, men hade problem med stress/psykisk ohälsa, var trött på att sitta stilla hela dagarna, och kände mig instängd och fångad. Det traditionella sättet att leva med jobb mån-fre 7-16 passade inte mig. Så jag sa upp mig och bestämde mig för att hitta mitt eget sätt att leva, följa mitt hjärta, ägna mig åt sådant jag verkligen brinner för, skapa mitt drömliv! Nu jobbar jag deltid som personlig assistent och så mycket jag hinner med mina egna projekt. Kanske kan och vill jag jobba med konst och hantverk på heltid en dag.

En hållbar livsstil är viktigt för mig. Och med hållbar livsstil menar jag både att ta hand om mig själv så att jag orkar med och inte bränner ut mig själv, och att tänka på människor omkring mig, och på miljön och att ta vara på de resurser vi har.

I min egen verksamhet utgår jag alltid från mig själv och vad jag vill. Jag har lovat mig själv att det aldrig är vad jag tjänar mest pengar på, eller vad andra människor vill ha, eller vad jag tror att andra förväntar sig, som kommer att styra, utan det handlar bara om vad Jag Vill. Annars kan jag ju lika gärna gå tillbaka till att vara heltidsanställd och låta någon annan bestämma vad jag ska göra, och det vill jag ju inte! :)

Har du frågor, funderingar eller idéer, eller bara känner att du vill kontakta mig, tveka inte!
Skriv gärna en rad till frida@fridasofia.se

 

Vill du hänga med mig på sociala medier så finns jag här:
icon-fb icon-ig icon-pint