work work, money money ;)

I dag har jag jobbat på lagret 7-16, första gången jag vetat om i förväg att jag ska jobba och därmed fått jobba heldag, annars har de alltid ringt runt åtta och sagt åt mig att komma in så snabbt jag kan. Och jag ska jobba samma tid i morgon och kommer antagligen få jobba kväll onsdag-torsdag, massor av jobb med andra ord och mycket pengar blir det :) Känns härligt att ekonomin äntligen börjar gå åt rätt håll (har sett rätt mörkt ut tidigare). Risken är väl bara att jag blir för bekväm och försöker jobba så mycket som möjligt här och inte orkar ta tag i företaget i stället… just nu skyller jag på att “alla är ju på semester” hehe, men ska försöka ta tag i det där snart igen :)

Men nu ska jag laga pannkakor, massor av pannkakor så det blir matlådor med :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.