Underbart att hösten är här!

God morgon!

Klockan är 07.04 och jag har redan hunnit upp och äta frukost och tagit mig till kontoret. Är pigg och laddad och redo för en ny dag!

Semestern är slut, höstterminen är här, alla börjar komma tillbaka, och jag älskar det! Har suttit ensam och jobbat/fördrivit tiden med att surfa hela sommaren, för något badväder har det ju inte vart. Jag har hunnit tänka en hel del på vad jag vill göra i höst, hur jag vill utveckla mitt företag. Så nu när allt börjar dra igång igen är det inte en dag för tidigt, och det känns underbart!

I måndags var jag på ett coachingmöte och fick tips på olika personer jag ska kontakta och event att besöka för att få ett större närverk och på så sätt nå ut bättre. I går var jag på ett frukostmöte, var med och höll en workshop för 85(!) personer på högskolan och hade en härlig middagsdejt med en kompis där vi diskuterade framtidsplaner och projekt. Full av energi och inspiration åkte jag hem, stupade i säng och sov bättre än jag gjort på länge.

Vaknade 06.00 i morse (betydligt tidigare än jag brukar) pigg och utvilad, och nu ser jag fram emot ännu en dag med nya utmaningar och spännande möten.

Life is good :)


Foton från gårdagens workshop – 20 personer trängs runt ett litet papper där de ska komma på så många idéer som möjligt och skriva på post-it-lappar.Leave a Reply

Your email address will not be published.