Testa att möblera om!

I väntan på att få flytta in i huset fördriver jag tiden med att möblera det i fantasin. Och jag har hittat ett helt fantastiskt verktyg där du kan testa att möblera om. The Make Room Planner från Urban Barn, perfekt tidsfördriv om man inte har något bättre för sig :)

prova att möblera om


One thought to “Testa att möblera om!”

  1. Kul att du hittat till min blogg, och till och med hittade mitt extremt avancerade ;) pyssel för deon.

    Vilket smart verktyg för möbelering. Bra att kunna testa lite innan man början släpa runt möblerna, eller kul att bara leka lite :) Hoppas ni kan fixa ett uterum så småningom också för det är ju så mysigt. Själv bor jag i en liten lägenhet i stan så jag får vara utan. Eller jag skulle kanske kunna bygga nåt i parken utanför ;) fast kommunen skulle kanske inte uppskatta det så värst…

    Fina betonggrejer du gjort och kul idé att stapla några på varandra. Jag har också funderat på att köpa betong på nån byggaffär istället för Panduros löjligt dyra men dels så är ju 25 kilo som sagt rätt tungt… och så ska det ju förvaras nånstans. Jag kikade igenom dina kategorier för pyssel och diy och hittade väldigt bra tips om att gjuta ljus, måste komma ihåg att kika närmare på dem framåt jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.