Ta hand om dina saker i stället för att köpa nya!

Jag har alltid gillat naturmaterial mer än konstgjorda material för det känns så genuint. Ett av mina favoritmaterial är läder, det passar till så många saker, det är hållbart och det blir bara snyggare ju äldre det blir! Om man tar hand om det såklart.

Jag älskar känslan av saker som man kan ta hand om så att de håller och är fina länge. Det passar in i min önskan att leva på ett så hållbart sätt som möjligt. Att köpa färre men dyrare saker av bra kvalité, och ta hand om dem på bästa sätt, är ett bra sätt att minska på sin konsumtion och ställa sig utanför slit-och-släng-samhället, och där är saker av läder perfekt!

Hos laderspecialisten.se finns massor av bra produkter för att ta hand om dina kära ägodelar i läder så att de håller längre.

En sak som jag verkligen gillar är att ta hand om mina kängor och skor som jag har. Jag har aldrig vart särskilt intresserad av att shoppa och speciellt inte skor, jag föredrar att köpa ett par riktigt fina lite dyrare skor av hög kvalité än många billiga. Och då är skor i äkta läder det bästa. Jag är dock lite dålig på att komma ihåg att ta hand om mina skor. Det är ju faktiskt ganska enkelt och tar inte särskilt lång tid, och när jag väl tar tag i det är det väldigt roligt! Att få torka rent ett par riktigt skitiga vinterkängor, och sedan smörja in dem i fett eller skokräm och putsa dem riktigt blanka och fina, det känns bra!

Facebooktwitterpinterestmail
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/1/0/fridasofia.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *