Sjuk + en massa jobb = ingen bra kombo

Som om det inte räcker att jag har aldeles för mycket jobb just nu så blev jag sjuk förra veckan. Låg hemma en hel veecka med feber och förkylning. Mådde bättre framåt fredagen så bestämde mig för att jobba på mitt nya jobb på nattklubben, bäst att visa att man vill jobba såhär i början så man får fortsätta sen.

Jag jobbade till 03 både fredeag och lördag, hostade och snörvlade och höll på att tappa rösten när jag skulle försöka konversera med fulla människor och överrösta musiken. Söndag var jag visserligen hemma och vilade, men måndag var det upp tidigt igen för att ta bussen till västerås och gå på frukostmöte. Efter det hem igen, cykla ut till hm-lagret i regnet, och jobba åtta timmar. Kom hem 20.30, var bara att äta och lägga mig och sova.

När klockan ringde 06.00 i morse och det var dags för ytterligare en dag på hm-lagret orkade inte min kropp längre. Jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk, sån där huvudvärk som förvandlas till migrän vid minsta rörelse, så det var bara att sjukanmäla mig, ta ett par tabletter och somna om.

Jag vaknade vid elva och mådde mycket bättre, men bestämde mig för att ta ledigt hela dagen, kändes som jag behövde det. Jag har städat lite här hemma i lugn och ro, tagit en promenad medan solen sken, läst och bara tagit det lugnt.

Nu är jag pigg och utvilad och (förhoppningsvis) redo för en ny arbetsdag i morgon.

Glöm inte bort att ta hand om er lite extra nu när höstmörkret och kylan är här!Leave a Reply

Your email address will not be published.