Oj vilken dag!

Jag började med att gå upp klockan sex och åt frukost i fall de skulle ringa från jobbet, hade gärna velat jobba i så fall, men de ringde aldrig. Tänkte att om de inte ringer går jag och lägger mig igen, men när jag väl var uppe och hade ätit var jag inte trött längre, så satte jag mig vid datorn och jobbade med ett kundprojekt.

Vid lunch fick jag besök av mamma, mormor och moster. De hade med sig god smörgåstårta och fina presenter, och av nån anledning fick mamma för sig att hon skulle stå på huvudet och sen ville alla prova, jag, min 79-åriga mormor, och efter lite övertalning även moster. Alltid lika kul när de hälsar på, man vet aldrig vad som händer!

Sen iväg till idélab på Mdh för att jobba med utveckling av mitt företag, och träffa massa trevliga människor som också har idéer de vill utveckla, till exempel ta fram en produkt eller starta ett företag.

Sen gick jag hem till mamma och blev bjuden på god mat. Kvällen avslutades med att jag gick en promenad med grannens hund, då hon blivit sjuk och ligger i sängen med hög feber.

Det bästa är att jag har inte känt mig det minsta trött en enda gång under dagen! Men nu när klockan närmar sig tio börjar jag känna mig lite trött, så snart dags att gå och lägga mig för att orka med ännu en fullbokad dag. Kiropraktorbesök 9.30, föreläsning på Mdh 13.15, och middag med mamma 19.00 är inbokat, däremellan ska jag försöka klämma i lite jobb med ett kundprojekt också. Livet är härligt!

2 thoughts to “Oj vilken dag!”

  1. stort grattis på födelsedagen, trevligt att du har så mycket att göra så du inte har långtråkigt, hoppas kunna hälsa på snart , kram farmor

Leave a Reply

Your email address will not be published.