Midsommar

Det har vart riktigt stressigt sista veckorna med massor av jobb, saker att fixa med inför flytten, och senaste dagarna har jag legat hemma med feber dessutom, så har inte funnits varken tid eller ork för bloggen.

Men jag har hunnit med att fira midsommar i alla fall. En alldeles underbar och helt perfekt midsommar, innehöll allt en midsommar ska och lite till; fint väder, segling, resning av och dans runt midsommarstång (vi satt och betraktade det hela på behagligt avstånd) middag med en massa människor en övertaggad rolig typ som sjöng snapsvisor, sill, potatis och nubbe, fiske i solnedgången, öl och sällskapsspel och några snapsar till på båten, och sen avslutades kvällen med bastubad och några dopp i havet (eller sjön? vad säger man om Mälaren) medan solen gick upp.

Vaknade upp dagen efter och mådde betydligt bättre än jag väntat mig. Vi åt brunch bestående av bl.a. köttbullsmacka och jordgubbstårta, sen blev det lite mer fiske innan vi seglade hem. Lagom till vi kom hem på lördagskvällen och skulle se på film så kom regnet, perfekt timing!

Leave a Reply

Your email address will not be published.