Jag vill ha en helt vanlig kille, ska det vara så svårt?

Jag vill ha en helt vanlig kille. Han behöver inte vara särskilt snygg. Han behöver inte ha en massa pengar eller ett häftigt jobb eller en fin lägenhet. Jag behöver inga romantiska middagar eller skumbad. Jag behöver inga presenter. Han behöver inte vara särskilt ordningsam av sig, han får gärna slänga sina smutsiga kläder på golvet om han vill. Jag kräver egentligen nästan ingenting alls.

Jag vill bara ha någon att dela vardagen med. Någon som kommer hem på kvällen och frågar hur min dag har varit. Någon att laga mat tillsammans med. Någon som håller om mig när jag ska sova. Och någon som, när vi vaknar upp efter lördagens fest, ser på mig, ler mot mig och stannar kvar. Inte någon som generat samlar ihop sina kläder och försvinner ut genom dörren snabbare än jag hunnit reagera, för att aldrig någonsin komma tillbaka igen. Jag är trött på det.

Det kanske är kul att vara singel ett tag, men nu har jag tröttnat. Jag vill ha någon som stannar kvar. Jag vill ha en helt vanlig kille. Ska det vara så jäkla svårt att hitta?

One thought to “Jag vill ha en helt vanlig kille, ska det vara så svårt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.