I morgon händer det!

Det var en märklig känsla att cykla hem från jobbet idag, genom stadsparken, och veta att det var sista gången jag cyklade den vägen. En solig sensommardag med perfekt temperatur. Människor lite extra glada, sådär som man är när man är på väg hem från jobbet en fredag. Ån glittrade ovanligt grönt, och blommorna i parken lyste extra gult. Allt var perfekt.

Det kommer jag att sakna, att cykla längst ån och genom parken, som är så vacker oavsett årstid.

Men sen kom jag att tänka på att på söndag morgon vaknar jag upp i ett hus. Mitt hus! Vårt charmiga lilla hus som vi ska göra i ordning så att det blir så fint. Och den stora trädgården och underbara utsikten mot häst- och fårhagar.

Då känns det ganska ok att jag kommer få en lite längre och tråkigare cykelväg till jobbet. Det är ju ändå bara 15 min cykeltur in till stan.

One thought to “I morgon händer det!”

  1. Ni kommer att få så fint, det är jag övertygad om <3
    och den vägen till stan kan vara ganska fin med, man får titta på "rätt" ställen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.