Gjuta och måla betong

Jag har ju den här idén, om att jag någon gång vill starta en webbshop eller på annat sätt sälja olika handgjorda saker. Det går sakta men säkert framåt. Typ ett pyttelitet myrsteg en gång i halvåret :P Nu så fick jag i alla fall ett ryck och blev sugen på att gjuta betong, så det gjorde jag, massor :D. Här är några ljuslyktor/små skålar som jag håller på att måla. Vi får väl se om det blir någon shop nån gång, om inte annat så behöver jag aldrig mer köpa gå-bort-presenter för jag har ett stooort lager av div. saker :P

måla-betong
2 thoughts to “Gjuta och måla betong”

    1. Hej Pia! Till de här har jag använt vanlig akrylfärg, blir kanske inte så jättehållbart men funkar till mindre grejer som ex. ljuslyktor. Vill man ha en tåligare yta ska man nog ha en annan färg, eller kanske spraya med klarlack över för att få en tåligare yta.

      Sorry, men har inget jättebra svar, du får läsa dig fram om olika färger vad de är till för, det brukar stå om de funkar för utomhusbruk på förpackningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.