Flyttdags

Jag har sagt upp min lägenhet. Anledningen är att jag inte är hemma särskilt mycket utan bor mest hos Marcus så det känns onödigt med en stor lägenhet och dyr hyra, så jag ska flytta till något som dels är mindre och billigare dels ligger närmare Marcus och alla mina vänner. Det råkar nämligen vara så att alla jag känner bor på norr eller i centrum, och jag jobbar mitt i stan, medan jag själv bor på söder, längst bort på söder. (tar visserligen bara 10 min. att cykla däremellan eftersom jag bor i Eskilstuna som någon påpekade, men ändå).

Fast jag vet inte om det bara är därför, eller om det är mitt undermedvetna som har lurat i mig att jag behöver flytta. Det är nämligen så att jag har bott här i drygt ett år nu, ungefär så lång tid som det brukar ta för mig att börja tröttna och känna mig rastlös. Det är dags för att antingen renovera/måla och möblera om, eller flytta till något nytt, och det brukar alltid bli det senare alternativet.

Oavsett anledning så är i alla fall lägenheten uppsagd nu och jag har tre månader på mig att hitta något nytt, som kommer att bli mitt sjätte boende sedan jag flyttade hemifrån för 8 år sen ;)


Jag ska försöka rensa så det inte blir lika mycket grejer den här gången. 48 kartonger hade jag när jag flyttade in här, och då bor jag ensam och hade ändå rensat och slängt en massa innan :P3 thoughts to “Flyttdags”

  1. Oj, vad många gånger du har flyttat! Det skulle jag aldrig orka och då tänker jag på själva flyttningen/packandet hehe. Tur man hittat sitt drömhus! Hoppas att du trivs bättre i det nya, det är ju viktigt, inte konstigt att man byter boende annars =)

    Ha en härlig helg!

  2. Det är ju så jobbigt att flytta! Jag skulle helst aldrig göra det. Men lycka till med letandet efter ny lägenhet!

    1. Tack tack, det går snabbt i Eskilstuna, sa upp min lägenhet för ca 2v. sen och fick precis besked om att jag fått en lägenhet jag tittat på :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.