Dags att inreda på balkongen

När jag vaknade i morse var det varmt och soligt och det första jag gjorde var att gå ut på balkongen, och jag kände direkt att i dag är det dags att ta fram utemöblerna!

Nu har jag inte orkat ta mig upp på vinden och hämta dem än. Men jag har städat på balkongen i alla fall, slängt två säckar med gamla växter och jord som stått där hela vintern, dammsugit hela golvet och lagt mattorna på plats, och torkat rent fönsterbläck och balkongräcket. Sen satte jag mig på golvet och solade, var hur skönt som helst :)

Här kommer lite inspiration för inredning på balkong och uteplats. Foton från förra året, och så några gamla bilder från andra ställen som jag letat fram.

237 balkong (2)

237 balkong (1)

237 balkong (3)

237 balkong (4)

237 balkong (5)

237 balkong (6)

237 balkong (7)

balkong inspiration

237 balkong (10)

237 balkong (9)

237 balkong (8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.