Byrån är klar!

Nu är byrån som jag visade igår äntligen klar! Den ljusblå färgen blev jättefin och jag blev riktigt nöjd med resultatet :) Förutom byrån har jag även målat glasburkar och satt knoppar på dem så att de matchar byrån. De fina porslinsknopparna kommer från Nillas Handelsbod. Skulle jag tröttna på dem är de enkla att skruva loss och byta ut :)

Ang. fotona så upptäckte jag att det är väldigt svårt att fota fyrkantiga möbler. Alla vinklar får överdrivna proportioner genom kameran och ser bara konstigt ut. Dessutom är det alldeles för mörkt i hallen där byrån ska stå så jag fick försöka hitta en annan plats i vårt överfyllda hem att fota den, vilket var lättare sagt än gjort. Men efter lite ommöblering fick jag till det helt ok i alla fall :)

234 ljusblå byrå med knoppar (1)

234 ljusblå byrå med knoppar (2)

234 ljusblå byrå med knoppar (3)

234 ljusblå byrå med knoppar (4)

234 ljusblå byrå med knoppar (5)

234 ljusblå byrå med knoppar (6)

234 ljusblå byrå med knoppar (7)

234 ljusblå byrå med knoppar (8)

234 ljusblå byrå med knoppar (9)

7 thoughts to “Byrån är klar!”

  1. Så himla fint det blev! Tänk vad fräscht det kan bli med små medel.

    Svar angåeden att gjuta ljus i sand. Tyvärr brinner det inte så bra som jag önskar, det har kommit för mycket sand på ljuset så lågan nästan kvävs efter en stund. Men tänker försöka få till det ändå på något sätt så när jag löst det visar jag på bloggen.

    Ha en skön kväll!

  2. Svar: Har man en tid att passa, föredrar jag en lättrampad cykel. Jag kommer att fundera ett tar innan jag bestämmer mig för vilken cykel jag ska ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.