Balkong-inspiration från Åhlens

Jag älskar Åhlens nya kampanj för balkong-inredning – romantiskt, bohemiskt, färgglatt och mysigt, helt i min stil :)

241 (1)

241 (2)

Verona stol i metall, 499:- eller 2 stolar + 1 bord för 1399:-

241 (3)

Dynor 129:- / 79:-

241 (4)

Pläd 199:- Tekopp 79:- Vin-/Champagneglas i plast 19:- styck

Alla bilder från Åhlens2 thoughts to “Balkong-inspiration från Åhlens”

  1. JAg har också fasnat för den här reklamen, gillar färgerna å sneglar lite på ett par dynor där tills jag ska försöka få ihop en mysig hörna på mitt soldäck, men jag går nog lite mer på pasteller än klara färger å så ingen plast istället trä och porslin, lite som att flytta ut soffan och bordet från köket :-D KRAM

  2. Ja, själv har jag ju redan en fin balkong i rött och vitt och tror inte sambon skulle bli jätteglad om jag plötsligt bytte ut allt mot blommigt och rosa :P men titta på bilder och drömma kan man ju alltid göra ändå :) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.