Badrumsrenovering del1 – planlösningen

Nu har vi bott i huset drygt en månad, hunnit packa upp alla saker och komma på plats, och vi trivs verkligen jättebra :) Nu är det dags att ta tag i det första stora renoveringsprojektet, och vi har bestämt oss för att det får bli badrummet. Det är ganska konstigt planerat just nu så vi kommer att göra om planlösningen helt. Såhär ungefär:

Badrummet ligger i källaren och som det är idag använder jag inte toaletten som är i källaren, speciellt inte när det är mörkt på kvällarna, utan springer upp och ner mellan duschen i källaren och toaletten på övervåningen. Det ska bli så skönt att få allt samlat på ett och samma ställe! Och så ska vi lägga in golvvärme med, ska bli riktigt skönt :)

badrum planlösning
Så här ser det ut idag

badrum planlösning
Och så här fint ska det bli  :)


5 thoughts to “Badrumsrenovering del1 – planlösningen”

    1. Ja, jag vet Sandra! Var precis vad jag tänkte göra. Men medan jag var upptagen med att leta program så ritade Marcus den där bilden helt för hand i Photohsop, snacka om tålamod att få till alla detaljer! Men jag ska testa sketchup, vill se det i 3D :)

  1. Nej det förstår jag att du inte visste. Har inte gjort “reklam” för bloggandet på facebook. Nu när jag väntar barn igen så ville jag börja igen för att ha nedskrivit mina tankar å hur det går med träningen sen. Å så har man lite mer tid till bloggande som föräldraledig.

    Vi ska göra om våra badrum och tvättstuga nästa år. Så ska snart börja fundera och inspireras kring det. Så blir kul att se hur ni gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published.