6. Min dag i detalj.

Mina dagar ser ju väldigt olika ut. Antingen jobbar jag på extrajobbet på lagret, då är jag där hela dagen och orkar inte mycket alls när jag kommer hem. Annars brukar det vara en salig blandning av att jobba med kunduppdrag, fixa hemma i lägenheten, promenera, cykla, göra ärenden på stan, umgås med folk… Ja, ingen dag är den andra lik helt enkelt. Men så här har min dag sett ut i dag i alla fall:

10.30 Väcktes ur djup sömn av att det plingade på dörren och blev väldigt förvånad när jag såg hur mycket klockan var. Det var mamma som kom hit med frukostfrallor och jordgubbar. Vi satte oss på uteplatsen och åt, vilken bra start på dagen!
11.30 Cyklade till parkenbadet (första gången i år men jag har säsongskort så det lär bli fler gånger). De hade rustat upp ordentligt och det var jättefint. 27 grader i luften och 25 i vattnet, inte helt fel ;) Simmade en kilometer, sen låg jag och solade och läste några timmar.
14.00 Cyklade hem och åt lite lunch ute på gräsmattan i solen.
15.00 Tog en dusch och satte mig vid datorn för att jobba.
Har suttit större delen av eftermiddagen med ett kundprojekt som jag hållit på med ett par veckor nu, och för en gångs skull gick det riktigt bra! Jag löste massa problem som jag inte lyckts med tidigare och så, det känns jättebra :)
18.00 Stekte pannkakor och åt framför tvn, de visade nationaldagsfirande från skansen, så nu har jag också firat :)
Sen har jag suttit och jobbat en liten stund till, nu är klockan halv nio och jag ska ta lite fika och se en film innan det är dags att sova.

Riktigt bra dag, hunnit med att både njuta av vädret och arbetat och vart produktiv!

<3 Dag 1 – Presentation av mig själv.
<3 Dag 2 – Min första kärlek.
<3Dag 3 – Mina syskon.
<3 Dag 4 – Det här åt jag idag.
<3 Dag 5 – Min kärlek.
<3 Dag 6 – Min dag i detalj.
<3 Dag 7 – Mina bästa vänner.
<3 Dag 8 – Mina passioner.
<3 Dag 9 – En perfekt helg för mig.
<3 Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
<3 Dag 11 – Mitt arbete.
<3 Dag 12 – I min handväska.
<3 Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
<3 Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
<3 Dag 15 – Mina drömmar.
<3 Dag 16 – Fula ovanor.
<3 Dag 17 – Min favoritresa.
<3 Dag 18 – Min bästa födelsedag.
<3 Dag 19 – Något jag saknar.
<3 Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
<3 Dag 21 – Min önskelista.
<3 Dag 22 – Det här upprör mig.
<3 Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
<3 Dag 24 – Det här får mig att gråta.
<3 Dag 25 – Min skoltid.
<3 Dag 26 – Mina rädslor.
<3 Dag 27 – Min favoritplats.
<3 Dag 28 – Mina favoritskor.
<3 Dag 29 – Mina ambitioner.
<3 Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Leave a Reply

Your email address will not be published.